Друк

З Гульським та Барвинівським сільськими головами розмовляв голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк

.

Нагадаємо, що в райдержадміністрації проходять співбесіди з сільськими, селищним головами, в результаті яких вони можуть отримати відповіді на запитання від керівників структурних підрозділів та доручення для подальшого соціально-економічного розвитку сільської, селищної ради.

16 березня на співбесіду прибули Лариса Добровольська та Микола Гордійчук.

Обговорили стан справ в Гульській сільській раді, яка єдина з-поміж усіх сіл має хороший пожежний захист: 6 гідрантів, завдяки яким нещодавно вдалося попередити пожежу. Отримали похвалу також за хорошу спортивну підготовку, - в обласному рейтингу Гульська ДЮСШ зайняла І-місце. Завдячуючи тренеру Анатолію Чечету, жіночі команди з футболу та тенісу традиційно на всіх змаганнях займають призові місця. Було вирішено відкрити нове футбольне поле біля школи, матеріали на яке уже закуплені. Звичайно ж не обійшлося і без зауважень, які Лариса Миколаївна взяла до уваги та пообіцяла виконати. Зокрема це очищення території біля школи та котельні: необхідно вирізати великі дерева, що першкоджають доступу до ходів і виходів.

В.о. начальника управління фінансів райдержадміністрації Ірина Козеренко наголосила: "Барвинівська сільська рада на сьогодні має вже 38% перевиконання бюджету, а це досить хороший результат".
На території сільської ради проходить активний ремонт доріг, в планах сільського голови, крім дороги Барвинівка-Броники, ремонт якої майже завершився, відремонтувати ще й вулиці села. Також підняли питання прокладення нової дороги між селами Лебедівка-Барвинівка, враховуючи майбутній процес деценралізації вона там необхідна.
На майбутнє запланований також ремонт ФАПу в Тальках.
Легалізація заробітної плати, оздоровлення дітей, протипожежний захист - проблеми, які Микола Петрович пообіцяв вирішити.
Особливу вдячність Миколі Гордійчуку висловили активне сприяння у придбанні житла дітям-сиротам на території села.
Під час зустрічей голова райдержадміністрації Володимир Михнюк наголосив: "Проводити ці співбесіди було вирішено не для того аби вас за щось посварити, а для того, аби разом, спільно, вирішити всі проблемні питання, почути вас і щоб ви почули нас, тому я сподіваюся на співпрацю та дякую за вашу роботу."

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru