Друк

#ПрозорістьТаПідзвітність: держслужбовці та посадові особи долучилися до навчання з питань реалізації права громадян на звернення

.

В Житомирському регіональному центрі підвищення кваліфікації держслужбовці та посадові особи місцевого самоврядування долучилися до навчання за загальною короткостроковою програмою “Реалізація права громадян на звернення”.

 

Закон “про звернення громадян” є одним з механізмів щодо забезпечення прозорості та підзвітності у діяльності органів влади.

Під час занять були обговорені актуальні питання, зокрема про:

професійні знання про права, свободи та обов’язки людини і громадянина;

засади запобігання та протидії дискримінації;

знання законодавства;

комунікацію та взаємодію.

Робоча група «Прозорість та Підзвітність» при Житомирській обласній військовій адміністрації запровадила прийом повідомлень про можливе нецільове використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану.

Відповідну інформацію надсилайте на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для аналізу членами робочої групи «Прозорість та підзвітність» й вжиття необхідних заходів у разі виникнення такої потреби.

Нагадаємо, що представники робочих груп «Прозорість та підзвітність» Житомирщини взяли участь у вебінарі Національного агентства з питань запобігання корупції на тему «Організація роботи з декларування».

 

Інформація з сайту Житомирської ОВА