Друк

ДЕНЬ ПЕРЕДПЛАТНИКА

.

 Мільйони українців отримують газети та журнали за передплатою. І не секрет, що саме передплата — це той зв’язок між редакціями та багатьма читачами, який не можуть дати кіоски преси та газетні розкладки.

 Адже в каталозі передплат нараховується понад 3000 періодичних видань на будь-який смак та вподобання. Та й отримувати улюблені видання за передплатою значно зручніше: по-перше, це дешевше, а по-друге, придбати щось до смаку в кіосках преси значно важче — там нараховується щонайбільше до 300 найменувань друкованих видань.

Сьогодні, 1 листопада, працівниками Центру поштового зв’язку №4 на чолі з його начальником Г.С. Бущенко, було організовано День передплатника. Працівники пошти «озброїлися» каталогами, журналами та газетами, на спеціальному стенді підготували інформацію для передплатників, проводили роз’яснювальну роботу.

На захід завітала заступник голови райдержадміністрації Н.В.Даниленко, яка у своєму виступі відзначила, що «тисячі мешканців району щоденно користуються цими послугами, відправляючи листи, телеграми, перекази, передплачуючи та отримуючи улюблені газети чи журнали», додавши, що «поштовики нашого краю постійно дбають про розширення ринку послуг, поліпшують якість та культуру обслуговування, незважаючи на активний наступ нових засобів і технологій передачі інформації».

По завершенню заходу для усіх передплатників відбувся розіграш призів від місцевих та регіональних газет.

Варто зазначити, що національний поштовий оператор України «УкрПошта» надає споживачам понад 50 видів послуг, здійснює прямий поштовий обмін з 72 країнами світу. До складу Новоград-Волинського Центру поштового зв’язку входить 36 відділень поштового зв’язку, серед яких 9 міських, 21 районне та 6 пересувних. Кількість співробітників - близько 280 чоловік.

Інна Денисенко,
завідувач сектору інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю