Друк

Віталій Бунечко провів нараду щодо ходу будівництва додаткових фортифікаційних споруд на кордоні з білоруссю

.

08 квітня начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко провів нараду щодо ходу будівництва додаткових фортифікаційних споруд на півночі області.

У нараді також взяли участь заступники начальника ОВА Наталія Остапченко, Олександр Федько, Віктор Градівський та Юрій Денисовець, керівник апарату ОВА Олег Шарварко, підрядники, представники військового командування, підрозділи сил оборони області, правоохоронці, лісівники та голови громад Житомирщини. 

Робота зі створення глибоко ешелонованої системи оборони на території регіону триває з перших днів повномасштабного вторгнення. Наразі ведеться будівництво нових споруд за розробленими військовим командуванням проєктами. Тому, під час зустрічі, у розширеному форматі обговорили нагальні питання, які виникають в процесі робіт. 

Зокрема розмінування ділянок, куди переходять будівельники для проведення подальших робіт, взаємодію підрядників з лісівниками, відповідний супровід усіх процесів з боку правоохоронних органів.

«Головне – це якість робіт та дотримання чітких термінів, адже йдеться про безпеку нашого кордону та забезпечення для наших захисників умов для ефективної оборони кордону. Хоча наразі прямої загрози з боку білорусі немає, це не привід забувати звідки почалося повномасштабне вторгнення росіян на Київщину та потім і на Житомирщину. Наше Полісся повинно бути смертельною пасткою для ворога», — зазначив Віталій Бунечко.

По завершенню зустрічі начальник ОВА подякував усім, хто боронить країну та унеможливлює просування окупантів.

З сайту ЖОВА