Друк

Децентралізація: Сьогодні громадам розкажуть про закупівлю обладнання для кабінетів фізики та хімії. Долучайтеся до вебінару о 14.00!

.

29 листопада швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему Як купити облаштування для кабінетів фізики/хімії?”. 

Коли? Початок о 14:00

 

Під час вебінару Ольга Нос, фахівчиня з маркетингу, ДП “Прозорро”, розповість про закупівлі матеріалів для облаштування кабінетів фізики та хімії. Переглянути попередні вебінари DECIDE про закупівлі для закладів освіти можна YouTube-каналі проєкту.

 

Так, вже доступні записи:

 

 

Спікер: Ольга Нос, фахівчиня з маркетингу, ДП “Прозорро”.

 

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням: https://form.jotform.com/213134412704342

 

Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» та «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди. Їх зазвичай надсилаємо за годину до проведення.

 

Довідково. Вебінар є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”, мета якої – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад розвинути ефективну систему управління освітою.

 

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua та у спеціальному розділі порталу “Децентралізація”.