Друк

Наталія Остапченко: Завантаженість ліжок хворими на COVID-19 знизилася, переважна більшість яких — невакциновані. ВІДЕО

.

Сьогодні, 25 листопада, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела щоденний онлайн-брифінг щодо епідемічної ситуації в області та вакцинації від COVID-19.

 

Так, вона повідомила, що сьогодні у стаціонарах лікуються 1388 хворих із підтвердженим діагнозом коронавірус, з яких кисневу підтримку отримують 1001 людина та до апаратів ШВЛ підключено 55 осіб.

Наталія Остапченко наголосила, що вакцинація є ефективним захистом проти коронавірусної хвороби та закликала жителів Житомирщини якнайшвидше щепитися.

«Сьогодні завантаженість ліжок знизилася та становить 47,77 %, проте є деякі заклади завантажені більш ніж на 70 %. Переважна більшість хворих — невакциновані. Єдиний дієвий механізм перенести хворобу легше — зробити щеплення проти коронавірусної хвороби», — додала перша заступниця голови Житомирської ОДА.

Вона також повідомила, що станом на сьогодні у Житомирській області проведено більше 728 тисяч щеплень проти коронавірусу, а за минулу добу, 24 листопада, вакциновано 9 130 жителів області.

 

Нагадаємо, що за минулу добу у Житомирській області зареєстровано 707 нових лабораторно підтверджених та 11 летальних випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

;"> 

Дивіться детальніше у ВІДЕО нижче.