Друк

Відбулося покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи

.

День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

 

Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців.
Сьогодні, 21 листопада, голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, керуючий справами Новоград-Волинської районної ради Руслан Лавренчук, депутат районної ради Микола Іванюк, головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту управління соціального-економічного розвитку територій райдержадміністрації Лілія Бобровська, хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв, які віддали своє життя за Україну, та поклали квіти до Арки пам’яті Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО.

Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Герої не вмирають!