Друк

Привітання голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В'ячеслава Авраменка з Днем залізничника

.

Шановні працівники та ветерани залізничного транспорту Новоград-Волинського району!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня залізничника!

 

Залізниця – важлива ланка транспортної інфраструктури країни. Це один із найпопулярніших і найдоступніших видів транспорту, надійний і авторитетний перевізник. Від технічного стану та ефективної експлуатації залізничних шляхів залежить безперебійне сполучення між регіонами України.

Залізничники району завжди відзначалися професійною майстерністю, самовідданістю та сумлінною працею. Справжні майстри своєї справи у свята й будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій.

Щиру вдячність адресую ветеранам залізничного транспорту, які перебувають на заслуженому відпочинку та всім, хто вніс свій посильний вклад у розвиток залізничної галузі.

Переконаний, що й надалі Ваш досвід і професійна майстерність допоможуть успішно вирішувати актуальні завдання, що постають перед галуззю, сприятимуть розвитку транспортного комплексу району.

У день професійного свята бажаю Вам, шановні залізничники, прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров’я, миру та злагоди в родинах, невичерпної енергії та професійної удачі. Нехай Ваші серця наповнюються почуттям великої гордості за свою працю на благо українського народу. Щасливої дороги, вдячних пасажирів і зеленого семафора!

 

З повагою,
голова Новоград-Волинської
районної державної адміністрації                                            В’ячеслав АВРАМЕНКО