Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/11.2015/20.11.Lutsko
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/11.2015/20.11.Lutsko
Друк

В Гульську до Дня Гідності та Свободи відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО

20 листопада, на базі Гульської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися заходи, приурочені Дню Гідності та Свободи.

На фасаді школи голова Новоград-Волинської райдержадміністрації та голова районної ради Дмитро Рудницький відкрили пам'ятну дошку Луцьку Богдану Вікторовичу – колишньому учневі цієї школи, учаснику АТО, який загинув 12 серпня 2014 р. в БМП-2 під час легендарного танкового бою біля с. Нікіфорове разом з старшим лейтенантом А. Абрамовичем, солдатом П. Барбухом та прапорщиком Д. Руденком. Похований 11 вересня 2015 р.

Освятив дошку настоятель Свято-Миколаївського храму с. Гульськ Отець Ігор.

Володимир Михнюк та Дмитро Вікторович у своїх виступах наголосили на тому, що кожному потрібно пам'ятати та шанувати те, що роблять наші захисники. Всіляко допомагати демобілізованим та підтримувати сім'ї тих, чиї батьки, чоловіки та сини так і не повернулись з поля бою.

Виступили зі словами скорботи та пошани також Гульський сільський голова Лариса Добровольська, директор школи Василь Гаврилюк та заступник з ідеологічних питань керівника ГО «Спілка учасників, ветеранів, інвалідів АТО та бойових дій» Ігор Гриценко.

Після заходу керівники району поклали квіти до пам'ятника Т.Г. Шевченку на Панській горі.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

{gallery}11.2015/20.11.Lutsko{/gallery}