Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/10.2015/Lesyn_Kraj/1
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/10.2015/Lesyn_Kraj/1
Друк

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

Коли біда приходить у наш спільний дім, його захисники – найсміливіші сини – попри небезпеку, стають на варті миру. Вони закривають нас своїми тілами, і, на превеликий жаль, досить часто залишаються живими лише у нашій пам'яті.

Так вчинив і наш земляк із Наталівки Павло Олексійович СИРИХ, який у складі Збройних Сил України вирушив на схід держави, аби стримати навалу агресора. І боровся до свого останнього подиху.
Як знак вдячності за героїзм і одвічної пам'яті про героя минулої суботи у Наталівці відбувся футбольний турнір, присвячений пам'яті загиблих учасників АТО, «Герої не вмирають!».
Незважаючи на супротив природи, яка цього дня не радувала учасників турніру сонечком, захід таки відбувся. Вшанувати пам'ять героя на місцеве футбольне поле завітали голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, голова сільради Раїса Храбан, голова федерації футболу району Василь Гордійчук, депутати районної ради і громадськість села.
– Важко усвідомлювати, що війна забрала у нас найкращих. Та ми повинні сприйняти цей урок життя. І на прикладі героїчних вчинків таких військовослужбовців, як Павло, маємо вчити патріотизму, любові і відданості Україні наших дітей – підростаюче покоління, – виголосив у своїй промові Володимир Михнюк.
Зіграти матч пам'яті і присвятити свою спортивну перемогу учасникові АТО цього дня вирішили дві команди: місцева – ФК «Наталівка» і зовсім юні гості з Колодянки – ФК «Юність».
Незважаючи на противагу у віці й досвіді, обидві команди показали прекрасну спортивну боротьбу на полі. З рахунком 6:3 перемогла команда господарів, яка і стала володарем кубка, що втілює пам'ять про Героїв.

Олена Чех
Газета "Лесин край"

{gallery}10.2015/Lesyn_Kraj/1{/gallery}