Друк

На майданчику офіційного медіацентру Житомирської ОВА відбувся брифінг щодо стану виконання показників доходів за I квартал 2024 року на Житомирщині

.

Про це розповіла заступниця начальника Головного управління Державної податкової служби у Житомирській області Галина Воробей. 

Друк

#безбарєрність: У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір

.

Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека імені Олега Ольжича зробила значний крок у напрямку розвитку безбар’єрного середовища міста, створивши безбар’єрний простір, де кожна людина може відчувати себе комфортно, знаходити необхідну інформацію і брати участь у різноманітних заходах. Ця ініціатива має на меті об’єднати людей незалежно від їх фізичних можливостей.

Друк

Навчіться розпізнавати дезінформацію та фейки. Реєструйтеся на воркшоп від Adobe і Мінцифри

.

Зараз у мережі з’являється дедалі більше фейкових відео та зображень, згенерованих за допомогою штучного інтелекту. Тож уміти протидіяти дезінформації — мастхев для кожного українця. Щоб навчити якнайбільше людей аналізувати новини та безпечно працювати з інформацією, технологічна компанія «Adobe» запускає серію безоплатних курсів з медіаграмотності.

Друк

#тияк: 7 речей, які потрібно зробити, якщо ви нічого не хочете. ІНФОГРАФІКА

.

Коли здається, що ви не хочете нічого робити, це може бути відмінний час для перезавантаження та переосмислення. Ось кілька продуктивних ідей для тих моментів, коли здається, що нічого робити не хочеться: