Друк

Педагогічна арт-вітальня «Освіта має талант»

.

Зустріч філологів, яка відбулася 22 березня на базі РМЦ, вийшла за рамки традиційного семінару-практикуму, адже темою засідання було обрано «Роботу з обдарованими дітьми як напрямок інноваційної діяльності вчителя-словесника».

Тому й формою проведення зібрання стала педагогічна арт-вітальня «Освіта має талант», учасники якої у затишній атмосфері, створеній педагогічним та учнівським творчими колективами Стрієвської ЗОШ І-ІІ ступенів, змогли не тільки обмінятися досвідом роботи з обдарованими учнями, а й продемонструвати власні захоплення, бо ж лунало тут і трепетне поетичне слово, і задушевна лірична пісня, а ще панувала щирість та довірливість у спілкуванні.

 

Адресуючи найкращі вітання учасникам зустрічі, методист РМЦ Рошка С.П. запросила до вітальні, що складалася з педагогічного, методичного, музичного, поетичного та творчого салонів.
Педагогічний салон представляв талановитий колектив Стрієвської школи, який виплекав не одну обдаровану дитину. Директор навчального закладу Гордійчук В.О. розповіла про систему роботи в цьому напрямку, а вчитель російської мови і зарубіжної літератури Кокуть Г.А. поділилася власним досвідом роботи на своїх заняттях, запропонувавши колегам відеозапис уроку російської мови в 5 класі.

Продовжилося спілкування у музичному салоні, де заступник директора з навчально-виховної роботи Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бучинська С.М. майстерно виконала пісню «Как здорово, что все мы здесь сегодня собрались».

Задушевні ліричні хвилини у поетичному салоні подарували учасникам вітальні Калінченко Т.М., вчитель Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Добрянська В.П., вчитель Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Залізницька О.В., вчитель Варварівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які читали власні чудові поезії. Приємне здивування колег викликав сюрприз від Залізницької О.В. - пігулки для щастя.

У методичному салоні словесникам пощастило стати учасниками майстер-класу талановитого філолога Стрієвської ЗОШ І-ІІ ступенів, переможця обласного конкурсу «Вчитель року - 2015» у номінації «Учительський блог» Запольської Н.М., яка поділилася з колегами своїми творчими знахідками.

До творчого салону запросила Кучер В.А., вчитель Жолобненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, виконавши «Пісню про матір».

У подарунок учасникам вітальні прозвучала пісня «Ромашки» у виконанні директора Стрієвської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гордійчук В.О.

На завершення цікавої зустрічі кожен салон залишив лист-побажання колегам, які працюватимуть з обдарованими дітьми.

Дослівно цитуємо один із них:

«Шановні колеги!
Адресуємо вам найщиріші побажання, знаючи, що ви теж працюватимете з обдарованими дітьми.
Будьте уважними! Наш досвід підказує, що ви (а це ж майбутнє!) обов'язково повинні придбати: талантошукач, пігулки терпіння, цукерки-драже любові, корінь здоров'я, кошик позитивних емоцій, скатертину-самобранку нових методів, прийомів для роботи з обдарованими дітьми. А вони у вас обов'язково будуть!».

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6281-pedagogichna-art-vitalnya-osvita-mae-talant#sigProGalleriaf54be29ebe
joomlamodniyportal.ru