Друк

Несолонська та Федорівська сільські голови пройшли співбесіди в райдержадміністрації

.

22 березня під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Михнюка та голови районної ради Дмитра Рудницького пройшла чергова співбесіда із сільськими головами.

Традиційно участь у співбесіді взяли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та запрошені депутати районної ради.

Несолонська та Федорівська сільські ради мають як спільні так і відмінні риси: обидві працюють лише на утримання апарату, але активно намагаються залучити інвесторів для покращення соціально-економічного стану.

В той час коли культура Несолоні майже не розвивається, а в Будинку культури немає художнього керівника, окрасою сільської ради стає один з найкращих дитячих садочків, що успішно функціонує. На відмінно від Федорівки, Несолонь має прекрасний спортзал повністю оснащений не вистачає тільки людини, яка б започаткувала на території сільської ради активний спортивний рух, адже зараз і спорт на низькому рівні. Федорівка ж має нетиповий спортзал, але потроху такий вид спорту як армспорт та футбол просувається і все завдяки активістам, що взялися за цю хорошу справу.

У Федорівській ЗОШ І-ІІІ ступенів навчається всього 40 учнів, тому підняли питання про її реорганізацію в школу І-ІІ ступенів. Несолонський навчальний заклад відвідують 114 учнів і на наступний рік кількість дітей має збільшитися.

Обидві сільські голови відзвітували про легалізацію заробітної плати на території ради, в Несолоні виявились з цим проблеми, там довгий час не можуть налагодити співпрацю з керівництвом пилорами, яка успішно працює не сплачуючи оренду та не заключаючи договір з сільською радою. Тому було вирішено разом посприяти вирішенню цієї нагальної проблеми.
Таміла Ковальчук та Алла Осадчук отримали доручення відзначити та вшанувати ліквідаторів в честь 30-ї річниці Чорнобильської катастрофи. «Ми фізично не встигнемо завітати до всіх, тому просимо вас не забути та приділити увагу кожному, можливо проведіть тематичний захід, чи просто відвідайте ліквідаторів, це дуже важливо!» - звернулась заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко.

Загалом в результаті співбесіди були отримані відповіді на всі хвилюючі питання, як сільських голів так і керівників структурних підрозділів. «Дуже дякую усім за співпрацю та розуміння, звернення бувають різні і в телефонному режимі, і особисті, але відповідь та допомогу отримуємо завжди, дякую!» - виступила Федорівська сільська голова Алла Осадчук.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru