Друк

Фінальний матч чемпіонату району з футзалу відбувся 5 березня

.

Традиційно гра проходила в спортзалі промислово-економічного технікуму, де за перемогу боролися МФК Маяк і МФК Смолка.

Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, керівництво ТОВ Птахівник - Валентина Гальчук та Андрій Мармалюк (головні меценати спортивного свята) та перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Василь Гордійчук не залишилася осторонь вирішальної гри та активно вболівали за команди.

В результаті запеклої боротьби перемогу виборола команда МФК Смолка рахунок 4:3. Нагороду кращий гравець турніру отримав футболіст МФК Смолка Артем Гороницький, який особливо виділився під час гри забивши три гола у ворота суперника. Кубок кращого воротаря турніру отримав гравець команди МФК Смолка Олег Войтович.

«Давно я не бачив настільки хорошої гри, ви показали справжню боротьбу і довели що футбол - це дійсно найкраща гра від якої кожен отримує задоволення. Хочу привітати команду переможців, бажаю вам не зупинятися на досягнутому, успіхів вам та нових звершень. Щодо команди «Маяк» то пам'ятайте: ви гідно змагалася, це була дійсно сильна гра, просто суперники виявилися трішки сильнішими, вам є куди рости і над чим працювати, дякую за ті емоції, що ми пережили і за дійсно видовищну гру»,- наголосив голова райдержадміністрації Володимир Михнюк.

Голова районної ради Дмитро Рудницький привітав чемпіонів побажав сил, натхнення та спортивних успіхів. «Сьогодні не було слабкої чи сильної команди, це була надзвичайна боротьба, в якій кожен заслуговував на перемогу. Команда Смолки - молода команда, яка протягом всієї гри доводила що вони гідні кубка переможців. Дякую за хорошу гру і вітаю з перемогою!».

По завершенні матчу чемпіони були нагороджені Зимовим кубком федерації футболу Новоград-Волинського району. Грошову винагороду від ТОВ «Птахівник» отримали всі учасники турніру. Також грамоти отримали інші команди-учасники.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru