Друк

1 березня відбулася спільна нарада голів райдержадміністрації, районної та міської ради

.

Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький та міський голова Віктор Весельський зустрілися аби обговорити всі питання, які стосуються втілення в життя проекту встановлення електронної системи голосування у великому залі засідань Будинку рад.

Під час наради було вирішено провести комплексний ремонт великого залу засідань та ввести систему карткового голосування. За кожним депутатом буде закріплена особиста картка та персональне робоче місце. Всього робочих місць планується зробити 55, які будуть відділені від залу проходом та 42 блоки для голосування, окремі місця планують виділити також і для преси. Поіменне голосування буде виводитися на екран, при виступі депутата на екрані відображатиметься його прізвище, ім'я, по батькові та фракція до якої він належить.

Окремо виділяться також місця для президії які знаходитимуться за трибуною в центрі зали. Депутат районної ради Микола Іванюк вніс пропозицію розмістити на стіні в центрі залу історичне пано району та міста, що стане окрасою залу.

Після приблизних підрахунків озвучили суму даного проекту – 800 000 грн., з врахуванням повної заміни всіх стільців залу. Так як велика зала засідань є спільною комунальною власністю, то й фінансуватися даний проект буде спільно містом та районом. В планах також стоїть залучення до вирішення цього питання депутатів обласної ради.

Володимир Михнюк зауважив, що питання покращення залу та введення електронної системи голосування - це лише питання часу, оскільки урядом був запроваджений закон поіменного голосування, тому наше завдання якнайшвидше дійти згоди та ввести цю систему.
Сторони погодили даний проект, вирішивши детально вивчити всі нюанси, та винести його на розгляд сесії.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru