Друк

Співбесіда з Наталівським сільським головою

.

29 лютого відбулась нарада зі срібним призером рейтингу серед сільських, селищної рад району – Наталівським сільським головою Анатолієм Терещуком.

Співбесіда проходила під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Михнюка та голови районної ради Дмитра Рудницького та за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Наталівська сільська рада відзначилась високими економічними показниками – майже 3 млн. грн. загального залишку. Також це єдина громада в районі, що вкладає незадіяні кошти на депозитний рахунок та отримує за це дивіденди. В 2015 році проведений капітальний ремонт дороги на новий житловий масив. 
Наявна і приваблива інвестиційна пропозиція – будівництво на території сільської ради 4-поверхового житлового будинку на 36 квартир із зоною відпочинку, дитячим майданчиком та земельною ділянкою.

Гарною традицією та прикладом для наслідування в Наталівської сільської ради є допомога школі, - придбання оргтехніки, меблів, цінні призи дітям та ін.

Щодо питань культури: на території сільської ради діє єдиний в районі культурно-дозвільний центр. Заступник голови райдержадміністрації Натілія Даниленко рекомендувала Анатолію Терещуку звернути увагу на розвиток місцевого ансамблю.

«На території вашої сільської ради функціонує велика кількість підприємств, тому є над чим попрацювати з приводу легалізації заробітної плати та створення робочих місць», - відмітив Дмитро Рудницький.

Не відстає сільська рада і у спорті: діє відділення ДЮСШ по карате, також працює спортивний інструктор. Розглядається можливість ремонту спортивного залу.

Як зазначила завідувач сектору охорони здоров'я, в медичній сфері співпраця із сільською радою налагоджена. З сільським головою обговорені питання ремонту даху, що протікає, у ФАПі та співфінансування у сумі 107,8 тис. грн.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6190-spivbesida-z-natalivskim-silskim-golovoyu#sigProGalleria2b7ca8bbd2
joomlamodniyportal.ru