Друк

Керівники району відвідали бібліотеки

.

В середу, 17 лютого, керівники району відвідали центральні районні бібліотеки.

Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький відвідали з робочим візитом районну бібліотеку для дітей та районну бібліотеку для дорослих імені Лесі Українки.

Метою візитів було ознайомлення зі станом бібліотек, кадровим складом, книжковим фондом, відвідуваністю, їх потребами та проблемами.

Завідуюча районної бібліотеки для дітей Олена Данюк повідомила, що з 448 зареєстрованих дітей, лише 37 – жителі району. Попри це, бібліотека активно залучає дітей з району до різноманітних літературних заходів.

Директор районної бібліотеки для дорослих Лариса Ковалевська провела екскурсію бібліотекою, зокрема представила до уваги підписку місцевих періодичних видань, які ведуться з далекого 1956 року. Бібліотека має один з найбільших в області книжкових фондів.

XXI століття, століття цифрових технологій, які щодня розвиваються темпами геометричної прогресії, помітно витіснило читацьку аудиторію, а разом із тим і відвідуваність бібліотечних закладів. Тому потрібно адаптуватись до нових реалій, шукати нові підходи до залучення відвідувачів. В будь-якому випадку, потрібно пам'ятати, що культура - це те, що робить нас справжніми людьми, а книга - ключ до культури.

Сектор інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
http://mail.nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6132-kerivniki-rajonu-vidvidali-biblioteki#sigProGalleria9bc5442e72
joomlamodniyportal.ru