Друк

Частка відремонтованих доріг у 2021 році сягне вже 37% – голова Укравтодору Олександр Кубраков

.

Під час Всеукраїнського Форуму “Україна 30” на панелі “Інфраструктура” голова Укравтодору Олександр Кубраков заявив, що з урахуванням відремонтованих доріг у 2020 році та доріг, які будуть відремонтовані цього року, 37% всієї загальнодержавної дорожньої мережі країни будуть приведені до ладу

 

“Багато хто казав, що 4000 км доріг неможливо побудувати в рамках одного року. Професіонали казали, що більше всього будували перед Євро-2012 – 2500 км. Але ми чесно порахували те, що ми зробили у 2020 році – це 4000 км доріг або 17% доріг загальнодержавного значення. В цьому році ми продовжимо ставити рекорди. Можливо, у квітні ми скоригуємо свої плани і зробимо більше – не 4500, як ми анонсували, а більше на 2000. Вже готова проєктна документація, нам лише потрібно розібратися з джерелами фінансування. І якщо ми зробимо ці 4500, то разом з попереднім роком це буде 37% мережі доріг”, – сказав Олександр Кубраков. 

Нагадаємо, що сьогодні, 22 лютого, стартував Всеукраїнський Форум «Україна 30. Інфраструктура».

Форум відкрив Президент України Володимир Зеленський, який окреслив основні напрямки розвитку та розбудови інфраструктури для перетворення України на країну, комфортну для людей.

Також Володимир Зеленський під час інтерв’ю українським телеканалам у межах Всеукраїнського форуму «Україна 30. Інфраструктура» розповів про Програму «Велика реставрація»