Друк

Представлення голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації

.

Сьогодні, 19 лютого 2021 року, в адмінприміщенні Будинку Рад відбулося офіційне представлення голови Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеслава Авраменка, призначеного на цю посаду розпорядженням Президента України від 12 лютого 2021 року № 58/2021-рп «Про призначення В.Авраменка головою Новоград-Волинської районної державної адміністрації».

 

Представити активу району новопризначеного керівника району приїхав голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко та його заступник Юрій Оханський.

Представлення відбувалося за участю запрошених голів територіальних громад, районних державних адміністрацій, що увійшли до укрупненого Новоград-Волинського району, депутатів обласної та районної ради, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників підприємств, установ та організацій, представників громадських організацій та місцевих засобів масової інформації.

Віталій Іванович привітав новопризначеного очільника району, відзначивши, що досвід роботи, який В’ячеслав Григорович отримав на посаді голови Ємільчинської районної державної адміністрації, дасть можливість якісно виконувати завдання, визначені Президентом України та Урядом, побажав творчої наснаги, енергії та подальшої ефективної співпраці.

Голова райдержадміністрації В’ячеслав Авраменко, виступаючи перед присутніми, подякував за довіру та наголосив, що усвідомлює велику відповідальність за доручену ділянку роботи, та пообіцяв докласти максимум зусиль для вирішення першочергових проблем життєдіяльності району.

По завершенню офіційної частини всі бажаючі мали змогу привітати В’ячеслава Григоровича з призначенням та задати питання, які їх найбільше хвилюють.