Друк

Привітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди Дня Збройних Сил України

.

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом –  Днем Збройних Сил України.

 

У цей славний день ми з усією країною вітаємо мужніх воїнів, які героїчно відстоюють незалежність та територіальну цілісність рідної землі.

Протягом останніх років в умовах російської агресії, а сьогодні - війни Україні вдалося створили сильну, боєздатну армію, якою ми пишаємося. Кожен українець відчуває захист і безпеку, завдяки відданості справі кожного з вас!

Ми завжди будемо пам’ятати наших земляків, які віддали своє життя захищаючи нашу країну. Подвиг Героїв залишатиметься взірцем патріотизму, мужності й самопожертви молодому поколінню. Низький уклін і подяка  родинам, які виховали синів та доньок, котрі сміло вдягнули військову форму, обрали професію захисника, а в умовах війни на передовій боронили і боронять нашу землю!

Бажаю вам, дорогі наші захисники, із честю пройти складні сьогоденні випробування і вийти з них абсолютними переможцями! Нехай доля не випробовує на міцність, оберігає ваші родини й кожного з вас! Миру нам усім!

 

Слава Україні!

Героям слава!

 

 

З повагою

начальник Новоград-Волинської

районної військової адміністрації                                             Іван ТУРОВСЬКИЙ