Друк

Перший заступник начальника РВА Юрій Оханський перевірив роботу пунктів незламності в районі

.

За дорученням начальника Новоград-Волинської РВА Івана Туровського його перший заступник Юрій Оханський перевірив роботу пунктів незламності та їх готовність на випадок повного блекауту у громадах району, зокрема: Ємільчинській, Барашівській, Городницькій та Чижівській.

 

Пункти незламності обладнані всім необхідним — місцями для сидіння, генераторами, за допомогою яких можна підзарядити гаджети. Крім того, є можливість приготувати гарячий чай, створено запас питної води та їжі тривалого зберігання, а також медикаментів. Працюють такі пункти цілодобово й безкоштовно надають послуги.

Тут можна не лише зігрітися, а й зарядити мобільні пристрої та скористатися Інтернетом.
«Я особисто переконався в користі і необхідності створення пунктів незламності. Так в Яблунецькому пункті, що в Барашівській ТГ, під час перевірки зустріли студента Національної академії внутрішніх справ України (м. Київ), який скористався доступом до Wi-Fi (підключився до Інтернету) для проходження онлайн навчання. Це все відбувалося під час відключення електроенергії, тобто поблизу адмінбудівлі «Пункту незламності» працював генератор.

Попереду зима, тому основна задача всіх – об’єднатись та допомагати один одному. Тільки разом ми сила. Разом до перемоги!» - зазначив перший заступник начальника РВА Юрій Оханський.