Друк

Освітяни Новоград-Волинського району отримали хромбуки

.

Ноутбуки видають в першу чергу вчителям закладів освіти, які були пошкоджені внаслідок ударів ворога, а також вчителям з числа внутрішньо переміщених осіб, що працюють у школах області.

 Завдяки тісній співпраці Міністерства освіти і науки України з компанією Google та за підтримки Організації Об’єднаних Націй та ЮНЕСКО, – 12 громад району отримали сучасні гаджети. Всього 2430 хромбуків 14 листопада офіційно передали від Житомирської обласної військової адміністрації представникам закладів освіти Житомирщини, з них 485 для Новоград-Волинського району.

Довідково: Це продовження проєкту «Ноутбук кожному вчителю». Завдяки йому, освітні заклади Житомирщини з грудня минулого року, разом з цією партією, отримали понад 6 тисяч ноутбуків. Невдовзі отримають ще 4 тисяч одиниць сучасної комп’ютерної техніки. Таким чином, загальна кількість ноутбуків для вчителів складе 10 тисяч одиниць, цим самим буде забезпечено потребу 90% наших освітян.

Chromebook – це сучасний гаджет, створений для роботи онлайн. У кожному пристрої встановлена операційна система від Google, орієнтована на роботу в мережі Інтернет, та інстальовано всі  необхідні ліцензовані програми та додатки.

 

 За інформацією з сайту Житомирської ОВА