Друк

Представлення начальника Новоград-Волинського міськрайонного управління ДСНС в Житомирській області - Юрія Долевича

.

Сьогодні відбулось офіційне представлення начальника Новоград-Волинського міськрайонного управління ДСНС в Житомирській області – полковника Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні Юрія Долевича.

 Заступник начальника військової адміністрації Олександр Паламарчук та голова районної ради Артур Загривий провели робочу зустріч з новим керівником ДСНС. Його представив заступник начальника обласного управління ДСНС в Житомирській області – полковник Державної служби з надзвичайних ситуацій в Україні  Олександр Кравець.

«Щиро вітаємо вас з призначенням, нажаль, не зміг бути присутнім начальник РВА Іван Туровський, він просив передати найщиріші вітання, має невідкладні справи. Бажаю вам плідної роботи та  успіху. Сподіваюсь, що ефективність всіх підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій нашого району і надалі буде знаходитись на найвищому професійному рівні.», – побажав Олександр Паламарчук.

Користуючись нагодою присутні обговорили окремі аспекти створення добровольчих рятувальних загонів, проведення їх методичного та практичного навчання.

«Рятувальні загони мають бути в кожному регіоні. Підрозділи добровольців необхідні для розбору завалів, здійснення інших невідкладних заходів в разі виникнення надзвичайної ситуації. Адже, порятунок це завдання професіоналів. Ще хотів би відмітити, що наше завдання, найближчим часом, збільшити кількість пожежних частин, аби рятувальники могли дістатись до місця виникнення НС менше ніж за 20 хвилин. Це – наразі пріоритет.», – наголосив Олександр Кравець.

Не забули також згадати про найпростіші укриття, бомбосховища і плани збільшення їх кількості та удосконалення.