Друк

Новоград-Волинська районна військова адміністрація щиро вітає начальника Житомирської обласної військової адміністрації Бунечка Віталія Івановича з днем народження

.

Керівництво та колектив Новоград-Волинської районної військової адміністрації щиро вітає начальника Житомирської обласної військової адміністрації Бунечка Віталія Івановича з днем народження



Посада начальника обласної військової адміністрації передбачає високу відповідальність та працездатність, вміння ефективно працювати на користь не лише області, але й країни в цілому, відстоювати свою думку і, водночас, знаходити компроміси. Усіма цими якостями, безумовно, Ви володієте.

Ваш високий професіоналізм, компетентність і почуття відповідальності за доручену справу викликає повагу і добру вдячність у всіх, кому довелося співпрацювати і спілкуватися з Вами.

Нехай у Ваших задумах завжди буде мудрість, у службових справах – підтримка однодумців, в серці – добре і сонячно від людської вдячності. Нехай Ваш життєвий і професійний шлях буде наповнений новими злетами та досягненнями, а все зроблене Вами добро повертається сторицею! Міцного Вам здоров’я, широкого життєвого шляху та плідної роботи на благо нашої Житомирщини!

Хай Ваша невичерпна енергія заряджає ще не один потрібний людям проєкт, а високий професіоналізм і працездатність створять впевнену перспективу і процвітання!

Дякуємо за Вашу працю, турботу та відданість. Нехай доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки!

Хай Господь Бог оберігає й допомагає!