Друк

Привітання начальника Новоград-Волинської районної військової адміністрації Івана Туровського з нагоди дня Повітряних сил ЗСУ

.

Шановні військовослужбовці та ветерани Повітряних Сил ЗСУ!

Вітаю вас із професійним святом!

 

Повітряні Сили відіграють надзвичайно важливу роль у структурі Збройних Сил України, адже своєю підтримкою з повітря забезпечують вдале виконання бойових операцій сухопутними військами та військово-морським флотом.


На сучасному етапі Повітряні Сили Збройних Сил України включають до свого складу не тільки повітряні, а й протиповітряні компоненти, серед яких знаходяться зенітно-ракетні комплекси та радіотехнічні війська, а також ряд військ спеціального призначення. Завдяки яким, з перших днів російсько-української війни захищають від ворожих ракет не лише військову інфраструктуру, а й цивільне населення.


Від щирого серця вітаю всіх, хто в лавах Повітряних Сил ЗСУ захищає нашу державу, хто стоїть на варті рідної землі сьогодні, і тих, хто в майбутньому виконуватиме цей святий обов’язок. Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові.


Бажаю міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя та злагоди вам і вашим родинам! Щоб кількість посадок дорівнювала кількості злетів, а кожна ракета ППО досягала своєї цілі.


З повагою
начальник Новоград-Волинської
районної військової адміністрації                                                        Іван ТУРОВСЬКИЙ