Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_xmlrpc, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_content, 1
  • Error loading component: com_media, 1
  • Error loading component: com_content, 1
Notice
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/0.2022/02_February/09/sesiya/

Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/nvrdacom/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 285

Warning: imagejpeg(/home/nvrdacom/public_html/cache/jw_sigpro/jwsigpro_cache_adf9e83c4b_dsc_0589_.jpg): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/nvrdacom/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 285
09 лютого 2022 року голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації В’ячеслав Авраменко, заступник голови райдержадміністрації Юрій Оханський, працівники апарату та окремих структурних підрозділів Новоград-Волинської районної державної адміністрації взяли участь в засіданні 10-ї сесії Новоград-Волинської районної ради восьмого скликання.
 Під час засідання Гвоздік Людмила Станіславівна зачитала присягу депутата районної ради, отримала посвідчення та приступила до роботи пленарного засідання сесії.
 
 
На порядок денний засідання сесії було винесено 14 питань, зокрема:
1. Інформація голови Новоград-Волинської районної територіальної виборчої комісії.
2. Про затвердження програми матеріально-технічної підтримки підрозділів територіальної оборони на території Новоград-Волинського району на 2022 рік.
3. Інформація про результати діяльності Новоград-Волинської окружної прокуратури на території Новоград-Волинського району за 2021 рік.
4. Про звіт щодо виконання районного бюджету за 2021 рік.
5. Про внесення змін до рішення районної ради від 10.12.2020 №5 «Про затвердження персонального складу постійних комісій районної ради».
6. Про внесення змін до рішення районної ради від 06.01.2021 №55 «Про комплексну програму розвитку місцевого самоврядування в Новоград-Волинському районі на 2021-2025 роки».
7. Про районну соціальну програму реалізації сімейної, гендерної політики, попередження домашнього насильства, насильства за ознаками статі та протидії торгівлі людьми на 2022-2026 роки.
8. Про внесення змін до районного бюджету на 2022 рік.
9. Про зняття з контролю рішень районної ради.
10. Про затвердження розпоряджень голови районної ради.
11. Про внесення змін до рішення районної ради від 22.07.2020 №623 «Про затвердження списку присяжних Новоград-Волинського міськрайонного суду».
12. Про план діяльності районної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.
13. Про передачу КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» зі спільної власності територіальних громад району до комунальної власності Новоград-Волинської територіальної громади.
14. Різне, а саме:
- Звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України щодо фінансового забезпечення виконання Закону України «Про основи національного спротиву»;
- Звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо фінансування сфери охорони здоров’я України у 2022 році;
- Звернення депутатів районної ради до Президента України, Верховної Ради України щодо недоцільності прийняття законопроекту «Про самоврядування в сфері охорони здоров’я України»;
- Про підтримку депутатами районної ради звернення депутатів Житомирської обласної ради до Верховної Ради України щодо прийняття законопроектів про підтримку молочної галузі країни.
 
{gallery}0.2022/02_February/09/sesiya/{/gallery}