Друк

В онлайн-режимі відбулося засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами

.

Сьогодні, 27 січня, в онлайн-режимі відбулося засідання Центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на території Житомирської області під керівництвом заступника голови Житомирської облдержадміністрації Віктора Градівського за участю першого заступника голови райдержадміністрації Івана Туровського, головного спеціаліста відділу економіки та агропромислового розвитку управління соціально-економічного розвитку території Новоград-Волинської райдержадміністрації Марини Руднік, голів та заступників голів районних державних адміністрацій Житомирської області.
У ході засідання учасники обговорили питання щодо боротьби з нелегальними АЗС та заходи, які проводяться для подолання незаконного обігу нафтопродуктами в Житомирській області.
За результатами засідання вирішили:
1. Членам Центру продовжити роботу щодо ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами у Житомирській області.
2. Райдержадміністраціям постійно проводити моніторинг нелегальних АЗС та у разі виявлення оперативно інформувати поліцію.
Заступник голови Житомирської облдержадміністрації дав відповідні доручення та наголосив на продовженні позапланових перевірок АЗС у Житомирській області.