Друк

перший заступник голови райдержадміністрації Іван Туровський взяв участь в онлайн-нараді

.

Сьогодні, 18 листопада, відбулася онлайн-нарада з питань процесу закупівель в рамках Інтернет-субвенції під керівництвом заступника голови Житомирської облдержадміністрації Віктора Градівського за участю першого заступника голови Новоград-Волинської райдержадміністрації Івана Туровського та голів районних державних адміністрацій Житомирської області.

 

В ході онлайн-наради начальник відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації Інна Кацімон надала роз’яснення щодо використання Інтернет-субвенції.

Сьогодні активно тривають роботи з проведення широкосмугового інтернету до соціально важливих установ громад області, які взяли участь у розподілі коштів Інтернет-субвенції від держави. Інтернет-зв’язком забезпечено вже 78 населених пунктів та 190 об’єктів соціальної інфраструктури 21 громади регіону. У 25 громад області інтернет-підключення буде здійснено найближчим часом.

Цей проєкт реалізовується максимально відкрито та за державні гроші. Тож відтепер заклади соціальної сфери громад області (в тому числі ФАПи, школи, будинки культури, бібліотеки) підключені до мережі.

А за перебігом тендерів можна стежити в режимі реального часу за допомогою онлайн-дашборду за посиланням - https://datastudio.google.com/u/0/reporting/960c1212-6681-49c2-b31b-b3dc92b32541/page/lVANC. Там відображена детальна інформацію про кожну закупівлю.