Друк

В’ячеслав Авраменко взяв участь у відкритті поліцейської станції в Ярунській сільській територіальній громаді

.

Сьогодні, 09 липня, у селі Ярунь Новоград-Волинського району урочисто відкрито сучасну поліцейську станцію у рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади».
У важливій події для Ярунської сільської територіальної громади взяли участь заступник голови Житомирської облдержадміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександр Федько, голова Новоград-Волинської РДА В’ячеслав Авраменко, депутат Житомирської обласної ради, директор ДП "Меблева фабрика Мірт" Олександр Ющенко, Піщівський сільський голова Андрій Радулевич та багато інших гостей.
 
«У рамках реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади одним із напрямків, який сьогодні впроваджується в об’єднаних територіальних громадах, є реалізація створення сучасних центрів безпеки, які дадуть можливість громадам повноцінно убезпечити життя своїх мешканців», – зазначив у своїй промові В’ячеслав Авраменко.
 
Поліцейська станція обслуговуватиме територію населених пунктів Ярунської сільської територіальної громади, зокрема, це 14 сіл. Такі станції відкриваються для того, щоб населення відчувало себе комфортніше і безпечніше.
 
Відтепер у жителів громади буде можливість на місці поспілкуватися із правоохоронцями, написати заяву чи скаргу. У Ярунській громаді працюватимуть двоє офіцерів поліції, які зможуть оперативніше реагувати на виклики мешканців та надаватимуть поліцейські послуги у сфері безпеки дорожнього руху, громадської безпеки, роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах та інших життєвих обставинах.
 
Після урочистого відкриття гості оглянули нове службове приміщення, де є робочі кабінети, які забезпечені оргтехнікою. У будівлі зроблено ремонт та підведено всі комунікації.